Lekker actief, maar dan op een andere manier

 

Wil je lekker actief zijn, maar dan zonder het water, dan zijn er in de omgeving van Vinkeveen tal van activiteiten waarbij je je heerlijk kunt uitleven. Ga golfen, Pitch & Putten, pak een step of ga solex rijden. Binnen een straal van 20 km kan het allemaal.


Kickbiken

Aanbieder: Vinkeveen Haven

Waar: Vinkeveen

 

Steppen voor volwassenen. Dat is eens wat anders dan gewoon fietsen. Kickbiken is een uitstekende work-out, lekker in de natuur. Vinkeveen en omgeving leent zich er uitstekend voor om per kickbike te ontdekken!

Escaperoom

Aanbieder: Escape Mijdrecht

Waar: Mijdrecht (± 5 km.)

 

Lukt het jou in één uur om de inwoners van het middeleeuwse Koninkrijk net op tijd van een kwade kracht te verlossen of om in diezelfde tijd de missies in het ruimtestation ISS te voltooien?

Pitch & PuTt

Aanbieder: Kameryck

Waar: Kamerik (± 15 km.)

 

Pitch&Putt is golfen voor iedereen. Laagdrempelig, betaalbaar en toegankelijk. Een sportieve activiteit, gezellig met vrienden of familie en lekker in de buitenlucht. Wat wil je nog meer?Klompengolf

Aanbieder: De Boerinn

Waar: Kamerik (± 15 km)

 

Klompengolf is een geweldige ervaring voor jong en oud. Het spel lijkt een beetje op het gewone golf alleen speel je het nu tussen de koeien en de schapen in het weiland. Verder speel je niet met een gewone golfclub, maar met een houten klompje aan een stok. Ook de bal is groter.

Golfen

Aanbieder: Golfpark Wilnis

Waar: Wilnis (± 5 km)

 

Buitenspelen

Aanbieder: De Boerinn

Waar: Kamerik (± 15 km)

 Solex rijden

Aanbieder: Avontuurfabriek

Waar: Loosdrecht (± 20 km)

CSI

Aanbieder: Vinkeveen Haven

Waar: Vinkeveen 

Buitenspelen

Aanbieder: De Boerinn

Waar: Kamerik (± 15 km)