Fietsen huren

Wie graag de omgeving per fiets wil verkennen, kan op diverse locaties een fiets huren. 


jachthaven en Hotel borger

Jachthaven Hotel Borger, gelegen midden in het dorp Vinkeveen, is een prima startpunt voor een heerlijke fietstocht. Zij heeft zowel fietsen met versnellingen als kinderfietsen voor de verhuur ter beschikking. Deze fietsen zijn te huur voor een dag, weekend, midweek of week. Jachthaven Hotel Borger is alle dagen van de week geopend. Wie wil kan hier ook een overnachting boeken of een bootje huren.

TIP Vinkeveen

Midden in het dorp Vinkeveen kun je bij Vinkeveen Haven / TIP Vinkeveen een fiets huren. Prijs: vanaf € 11,00 per dag. Bij Vinkeveen Haven kun je ook een (zeil)boot, sup, kano of waterfiets huren. Na de fietstocht kun je lekker eten in het nabijgelegen restaurant Boathouse Vinkeveen.OLLIE'S COFFEE ABCOUDE

In Abcoude kun je fietsen huren bij Ollie’s Coffee and More, gevestigd aan de Dorpsstraat (tevens een aanrader voor een uitstekende kop koffie!). Zij verhuurt fietsen van het merk BSB Oma Comfort Amsterdam. Zij heeft uitsluitend damesfietsen tot haar beschikking. Een aanrader vanuit Abcoude is de Piet Mondriaan-route, die tevens bij Ollie’s Coffee and More verkrijgbaar is. Ollie’s Coffee is geopend van dinsdag tot en met zondag. 

smit fietsen wilnis

Smit Fietsen in Wilnis, gevestigd aan de Dorpsstraat 4, beschikt over een groot assortiment fietsen voor de verhuur. Goede fietsen met versnellingen tot e-Bikes; het kan allemaal. De kosten voor het huren van een fiets bedragen 12,50 euro per dag. Het huren van een elektrische fiets kost 20 euro per dag. Om zeker te zijn van een huurfiets, wordt vooraf reserveren aangeraden. Dat kan via telefoonnummer 0297-250360. Smit Fietsen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

keobike mijdrecht

Aan de rand van het dorpscentrum van Mijdrecht staat een carrousel met KeoBikes; dat is de naam van de leenfietsen die horen bij vervoersmaatschappij Keolis. De fietsen zijn te huren met behulp van een app. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens wordt de fiets van het slot gehaald. Het huren van de KeoBike kost 1,50 euro per uur en 3 euro per dag. Alle dagen beschikbaar.