Mijdrecht - het centrum van de ronde venen

Raadhuisplein Hart van Mijdrecht Evenementen

De grootste kern van gemeente De Ronde Venen is Mijdrecht, een dorp met bijna twintigduizend inwoners. Mijdrecht heeft een gezellig en sfeervol winkelcentrum met een leuke variatie aan kleine, unieke winkeltjes. Tevens vindt u hier een fietsverhuur, het zwembad en de bowlingbaan.

 

MIJDRECHT DORP WINKELEN

Het dorp Mijdrecht stond in 2017 met haar gevarieerde aanbod van zowel landelijke ketens als kleine, originele winkels in top 30 van meest attractieve winkelgebieden in Nederland. Naast winkels kunt u ook heerlijk lunchen, dineren of een goede kop koffie drinken bij de verschillende knusse restaurants en gezellige (eet)cafés. Op nog geen driehonderd meter van het dorpscentrum is een lang parkeerplaats waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Kijk op www.mijdrechtdorp.nl

 

HUUR EEN FIETS - DEELFIETSNEDERLAND

Aan de rand van het dorpscentrum van Mijdrecht staat een carrousel met leenfietsen die horen bij DeelfietsNederland. De fietsen zijn te huren met behulp van een app. Na het invullen van een aantal persoonlijke gegevens wordt de fiets van het slot gehaald. Meer info via deelfietsnederland.nl

 

ZWEMMEN IN HET VEENWEIDEBAD

Plons in het zwembad, duik van de duikplank of zoef van de glijbaan. Het kan allemaal in het Veenweidebad aan de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht. Naast het wedstrijdbad en het doelgroepenbad is er een recreatiebad met een grote glijbaan en een apart badje voor peuters. Daarnaast zijn er een stroomversnelling en twee bubbelbaden. Kinderen tot twee jaar hebben gratis entree.

 

BOWLEN BIJ BOWLING MIJDRECHT

Wie wordt de koning of de koningin van de Strikes en Spares? Kom bowlen bij Bowling Mijdrecht. De twaalf bowlingbanen zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. De beoogde sfeer op de baan is variabel: op sommige momenten worden de banen gepresenteerd in wit licht, andere moment is de feestverlichting aan en klinkt gezellige muziek. www.bowlingmijdrecht.nl