Evenementen OKTOBER 2022

In Vinkeveen, maar ook in de andere dorpen die deel uitmaken van Gemeente De Ronde Venen worden gedurende het gehele jaar diverse kleine en grotere evenementen georganiseerd. De grootste hebben wij voor u hieronder op een rijtje gezet.

 

Kijk op www.uitinderondevenen.nl voor een actueel en uitgebreid overzicht.


1/2 OKTOBER - Bello Safari

Stap in de wereld van de eeuwenoude Demmerikse polder en geniet samen met een groep van een wandeling over het oude spoor.

Je kunt heerlijk relaxen in de boomgaard van een afgelegen kaasboerderij terwijl je, happend in lekkere broodjes boerenkaas, uitkijkt over het weidse polderlandschap.

Na een bezoek met rondleiding aan een historisch verlaten stationnetje neemt een bevlogen gids je mee over het hobbelige oude spoor waarbij hij/zij vertelt over de vogels, het water, de koeien en het lief en leed dat mensen hier in de afgelopen duizend jaar ervaren hebben.

 

Bijzonderheden

Van 10.00 - 14.00, € 24,50 p.p. inclusief koffie/thee/lekkers/fruit/heerlijke lunch.

Wil je een groepsboeking maken van meer dan 8 personen: mail naar info@hetspoorhuis.nl, dan krijg je per kerende post een groeps-offerte op maat.

 

Meer info via de website8/9 OKTOBER - Snertcup Vinkeveen

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude sluit op traditionele wijze het watersportseizoen af met de wedstrijden voor de Snertcup en de laatste wedstrijden voor de Valkenklasse. Iedereen kan meedoen met de open wedstrijden rond de Snertcup. De wedstrijden op zaterdag worden afgesloten met een goed gevulde snertmaaltijd.

 

Kijk op wvavinkeveen.nlt/m 21 OKTOBER - Expositie 1672 Rampzalig

Van 1 juli t/m 21 oktober is er in de Katholieke kerk in Vinkeveen een tentoonstelling die in het teken staat van het Rampjaar 1672. 

De tentoonstelling is elke woensdag, zaterdag en zondag van 13.00 - 16.00 uur te bezoeken. 

 

Daarnaast is er van 5 september t/m 2 oktober een extra (wissel)tentoonstelling over de Oude Hollandse Waterlinie.