Evenementen juni 2020

IN VERBAND MET DE CORONA-CRISIS ZIJN ONDERSTAANDE EVENEMENTEN AFGELAST. VANZELFSPREKEND HOPEN DE ORGANISATOREN U ALLEMAAL VOLGEND JAAR WEER IN GOEDE GEZONDHEID TE ZIEN.


In Vinkeveen, maar ook in de andere dorpen die deel uitmaken van Gemeente De Ronde Venen worden gedurende het gehele jaar diverse evenementen georganiseerd. Hieronder een beknopt overzicht.

 

Kijk op www.uitinderondevenen.nl voor een actueel en uitgebreid overzicht.

Of op de facebookpagina van Stichting Vinkeveen Promotion

 


1 juni - Vinkefest - vinkeveen

Van de grootste vrijmibo in De Ronde Venen tot een fantastische familiedag, met daartussenin sportiviteit en feest.. veel feest! Hou dit weekend dus vrij om hier bij te zijn!

 

Locatie: Kermisterrein Demmerik 1 te Vinkeveen

Lees meer op de website13 juni - opduwerdag - vinkeveen

Om de twee jaar wordt dit bijzondere evenement georganiseerd. Ook dit jaar verwacht de organisatie zo’n 100 opduwers en sleepbootjes vanuit heel Nederland. Deze kun je gewoon bezichtigen. Op sommigen kun je een kort tochtje meevaren. Daarnaast zijn demonstraties, diverse trek- en krachtproeven en kinderactiviteiten.

 

Vanaf het terras van Boathouse Vinkeveen (Herenweg 144, naast Vinkeveen Haven) kan het publiek, onder het genot van een kopje koffie of iets anders, genieten van dit evenement dat bezoekers vanuit de gehele regio trekt. De start is rond 10.00 uur en het evenement zal worden afgesloten met een avondvaart met alle aanwezige Opduwers. Volg het evenement via de facebookpagina Opduwerdag Vinkeveen.20 juni - STRAATTHEATERFESTIVAL - MIJDRECHT

Het is al jarenlang de traditie dat de zaterdag voor Vaderdag voor velen de mooiste en leukste dag van het jaar in De Ronde Venen is. Tussen 11 en 17 uur is het centrum van Mijdrecht wederom een openluchtpodium voor een groot aantal straatkunstenaars uit binnen- en buitenland. 

 

Locatie: Centrum Mijdrecht

Lees meer op de website20 juni - ZOMERTUINFESTIVAL - ABCOUDE

Eens per jaar verandert Abcoude in een groot podium voor kunst en cultuur. 

De Zomertuin is een tweedaags cultureel festival met bekende artiesten, kinder­activiteiten, foodtrucks en gezellige terrasjes. Voor elk wat wils: muziek, straattheater, film, lezingen en beeldende kunst. 

Informatie over het programma vindt u begin juni op www.cultuurhuisabcoude.nl21 juni - ZOMERTUINFESTIVAL - ABCOUDE

Eens per jaar verandert Abcoude in een groot podium voor kunst en cultuur. 

De Zomertuin is een tweedaags cultureel festival met bekende artiesten, kinder­activiteiten, foodtrucks en gezellige terrasjes. Voor elk wat wils: muziek, straattheater, film, lezingen en beeldende kunst. 

Informatie over het programma vindt u begin juni op www.cultuurhuisabcoude.nl27 juni - VINKCUISINE + Lifestyle - VINKEVEEN

Zaterdag 27 juni staat Vinkeveen in het teken van hapjes, drankjes, lifestyle en entertainment. Restaurants uit Vinkeveen en omgeving presenteren zich aan het publiek met hun lekkerste hapjes.

 

Locatie: Sportpark De Molmhoek

Lees meer op de website27 juni - jazzfestival - de hoef

Jazzfestival Chazz (Charity Jazz) vindt plaats in de prachtige tuin van Boerderij Stroomzicht in De Hoef. Op verschillende mooie plekken in de tuin kunt u met een hapje en een drankje genieten van de muziek. Jazzmusici spelen voor het goede doel: onderwijs voor de meest kansarme kinderen.

 

Lees meer op de website

 27 juni - Taptoe - Mijdrecht

Aantrekkelijke taptoe op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Vanaf ± 14.00 uur.

 

Info: www.vios-mijdrecht.nl