Evenementen JULI 2020

In Vinkeveen, maar ook in de andere dorpen die deel uitmaken van Gemeente De Ronde Venen worden normaal gesproken gedurende het gehele jaar diverse evenementen georganiseerd. In verband met de corona maatregelen is het grootste gedeelte helaas afgelast. De organisatoren hopen jullie volgend weer te ontmoeten.

 

Kijk op www.uitinderondevenen.nl voor een actueel en uitgebreid overzicht.

Of op de facebookpagina van Stichting Vinkeveen Promotion

 


1/31 JULI - bezichtiging RK Kerk vinkeveen

Elke woensdag en zaterdag van 13.00 - 16.00 uur bestaat er de mogelijkheid om het prachtige interieur van de kerk te bezichtigen.

 

Lees meer op de website
11 juli - boekenmarkt

Op zaterdag 11 juli is er een boekenmarkt op het plein en in de gebouwen van De Morgenster te Vinkeveen. Omdat we ons moeten houden aan de 1,5 meter afstand worden boekentafels ingericht langs een route van eenrichtingsverkeer.  Per tafel is een vak omlijnd waarbinnen 1 huishouden tegelijk kan uitzoeken.

In het afgelopen jaar zijn er enkele duizenden boeken ingeleverd voor verkoop door de kerk. Thema’s op de verschillende tafels zijn o.a.: romans, kinderboeken/ stripverhalen, thrillers, natuur en tuinen, koken, komisch, kunst, catalogussen/fotoboeken, sport, reizen, streekromans en non-fictie. Verder zijn er enkele tafels met antiquarische boeken, muziekboeken, ca 200 Lp’s uit jaren 60/70, video’s en theologische boeken.

De boekenmarkt is te vinden op Herenweg 253 te Vinkeveen en is geopend op zaterdag 11 juli tussen 9.00 en 15.30 uur.

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kees van Vliet, tel:  0655798831